Venera Arapu lanseaza Vitrina, un proiect dedicat tinerilor designeri

Venera Arapu, unul dintre cei mai de succes si apreciati designeri romani, a prezentat saptamana trecuta o mini-colectie creata special pentru evenimentul de deschidere al noului sediu Artmark din strada C.A. Rosetti nr.5.

Prezentarea de moda a marcat debutul unui proiect personal ambitios – Vitrina, Asociatia pentru Creatie Romaneasca – nascut ca urmare a implicarii Venerei Arapu, incepand cu acest an, in educarea si formarea tinerilor in calitate de profesor al Universitatii Nationale de Arte.

Proiectul este dedicat tinerilor designeri in devenire care studiaza la Facultatea de Arte Decorative si Design. Asociatia isi propune sa ii sprijine pe acestia, oferindu-le sansa de a face stagii de pregatire pentru a deprinde aspectele practice ale meseriei.

Citeste si:  Fii o adevarata printesa in ziua nuntii tale!

Studentii vor avea la dispozitie un spatiu dotat cu tehnologie de ultima ora necesara specializarii in domeniile design vestimentar, design de accesorii si obiecte, parcurgand toate etapele de productie, de la constructia de tipar pana la finisaje. Sub atenta coordonare a designerului Venera Arapu studentii isi vor pune in practica ideile, iar creatiile lor vor fi reunite sub brandul Vitrina.

Citeste si:  Ghid de buna purtare - lenjeria sexy

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Sa fii designer poate parea o meserie usoara, pentru ca, vizibila pentru public, este doar partea ei frumoasa si extravaganta. Partea „invizibila” a fenomenului fashion este munca din spatele prezentarilor, flerul de business necesar incheierii contractelor, efortul de a fi permanent la curent cu miscarile pietei de moda romanesti si internationale.

„Proiectul Vitrina isi propune sa puna in legatura directa studentii si clientii prin organizarea de expozitii si prezentari, dar si prin intermediul unor parteneriate cu cele mai importante magazine multi brand din Bucuresti. Vrem ca lucrarile studentilor sa primeasca aprecierile altor designeri cu studii de specialitate, iar ei sa cunoasca oameni din mediul de afaceri cu care sa poata ulterior colabora. Sunt convinsa ca proiectul va fi foarte bine primit si ca noi, designerii cu mai multa experienta, avem multe de oferit celor care viseaza sa ne calce pe urme”, a declarat Venera Arapu.

Citeste si:  Rochii de mireasa Ludmila Corlateanu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.