Versatilitatea unei camasi

Articolul cel mai simplu al unei garderobe poate fi chiar acela care sa ii ofere unei combinatii acel plus de savoare. Camasa este unul care nu poate lipsi din dulapul nimanui, este necesara la birou ca si la petreceri, si poate fi folosita in multe modalitati pentru a completa o combinatie vestimentara.
Printre elementele sezonului toamna iarna 2006 camasa este prezenta asa cum ne place noua, in multe forme si culori:

— Camasa cu model floral inchis. ‘Dark floral’ este numele noii descoperiri in design, model ce va arata grozav nu doar aplicat unei camasi.
— Camasa simpla, alba trebuie condimentata cu o curea, centura sau o vesta. Insa anul acesta neaparat cu o funda neagra in locul unei cravate.
— Camasa etno, mereu schimbatoare si totusi la fel. Sezonul acesta etno inseamna culori puternice si broderii stralucitoare, cu modele circulare.
— Camasa in stil tunica cu diverse aplicatii metalice. De ce? Pentru ca au mai ramas urme de stil ‘army’ in colectii si anul acesta.
— Camasa cu maneci largi, bufante se incadreaza perfect in tendinta de a readuce in atentie stilul XXL.
Mai ramane sa te pregatesti pentru a primi complimente…

Citeste si:  Cum sa te imbraci pentru barbati

Un comentariu
  1. O camasa se asaza elegant oricat ai fi de grasa sau de slaba si mai are avantajul de a te scoate din orice incurcatura atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci pentru ca merge la absolut orice, intr-adevar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.