Voalul de mireasa este din nou in trend

Voalul de mireasa, un accesoriu subestimat in ultimii ani, se intoarce in forta in 2013. Plin de simbolistica si invaluit el insusi de atatea superstitii mistice, voalul de mireasa poate reprezenta, pana la urma, cireasa de pe tort, daca suntem insiprate si stim sa il alegem cu bun gust.

In primul rand, voalul miresei trebuie ales in functie de rochie. Daca ai ales deja o rochie sofisticata, din materiale pretioase, precum combinatia dintre matase si dantela cu imprimeu, atunci voalul trebuie sa fie neaparat unul cat mai simplu. In caz contrar, imaginea ta de ansamblu va fi compromisa.

Citeste si:  Culorile primaverii anului 2009

De asemenea, este bine sa nu optam musai pentru voalurile acelea tepene, in forma de evantai, bine si prea mult apretate. Un voal simplu, insa dintr-un material de calitate, care sa se muleze pe coafura aleasa, va face furori.

Daca nu faci parte din familia regala, atunci este indicat sa optezi pentru un voal cat mai scurt, in mod contrar pe langa ridicolul situatiei, vei avea parte si de momente de disconfort. Voalul lung este pretentios, nu se potriveste oricarui tip de rochie si este purtat adecvat de foarte putine femei.

Citeste si:  Tricouri pentru toate varstele

Nu in ultimul rand, atentie mare ca voalul sa nu puna in umbra un detaliu important al rochiei. De exemplu, daca rochia de mireasa pentru care optezi este una cu spatele gol, atunci retuseaza in asa fel voalul, incat sa nu iti acopere spatele. Un voal la nivelul gatului, care acopera doar ochii, este unul pe cat de sofisticat, pe atat de comod.

Citeste si:  Ghid de buna purtare purtare - jeans skinny negri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.