ZASHA primavara/vara 2009 – Bitchicleta

Noua colectie ZASHA se adreseaza celor care se pot folosi de apelativul din titlu fara sa aiba vreo problema cu asta. „Bitchicleta” este un joc de cuvinte ce simbolizeaza libertatea, puritatea si o anumita indrazneala: o fata pe o bicicleta intr-o lume a barbatilor cu autovehicule, o colectie inspirata de „aici si acum”, locul unde retro si avangarda pot coexista.

Citeste si:  Chanel Haute Couture primavara-vara 2010

ZASHA propune o mixtura contradictorie intre fragilitate si forta, rigoare si fantezie, un croi functional, aparent simplu, „easy to wear” sau „nepretentios” accesorizat cu elemente de graphic design.

Tinutele usoare in croieli minimaliste, combinate cu acele nonculori si culori care ocolesc accentele foarte stridente, alb, bej, gri deschis, auriu stins, vin sa imblanzeasca un univers in care spatiul public e asaltat din toate partile de o armata de semne agresive, de la claxoanele masinilor la pietonii care umplu pistele de biciclete.

Citeste si:  Bijuteriile de AUTOR, un adevarat succes

Materialele folosite sunt naturale: bumbac peliculizat, batist, sifon, taiate de inserturi eco din piele artificiala si aranjate in croieli minimaliste, ultra-feminine si cuminti, dar aflate exact in acel punct in care inhibitiile isi pregatesc iesirea din scena.

Foto: Camil Dumitrescu
Model: Maria Guta
Pantofi: Melissa

Magazin ZASHA: Str. N Golescu 20 (in spatele Ateneului Roman)

Citeste si:  Ghid de buna purtare - mini pentru vara

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.