Zehava Designer Jewelry

Pe strada Lipscani, la numarul 43, s-a deschis noua galerie de bijuterii hand-made, Zehava. Bijuteriile marca Zehava sunt bijuterii create din pasiune pentru obiectele pretioase, cu o atentie desavasita pentru cele mai mici detalii.

Atat in Bucuresti, cat si in lume, sunt destul de rare casele de bijuterii unde poti gasi piese care imbina cu atata armonie prelucrarea manuala a aurului, perfectiunea pietrelor pretioase si pasiunea pentru detaliu. Zehava Jewelry cuprinde toate aceste criterii, fiind o casa de bijuterii unde isi desfasoara activitatea unii dintre cei mai pasionati designeri de bijuterie.

Citeste si:  Andreea Tincu toamna-iarna 2013-2014

fotofoto

Pentru fotografii, click aici.

Amplasat intr-o cladire cu poveste si aer interbelic, magazinul isi propune sa aduca mai aproape de iubitorii de bijuterii, arta manufacturierilor in aur de 18 kt si pietre pretioase. Bijuteriile sint lucrate manual, de catre bijutieri specializati in principalele scoli de design din lume, touch-ul fiind unul original, ce pastreaza urme subtile ale tehnicilor care au contribuit la realizarea acestora.
Alaturi de metalele pretioase, Zehava completeaza tabloul jewelry art cu pietre pretioase de inalta calitate, provenite din mine cu traditie precum Mozambic si Brazilia: diamante, safire, agate, acvamarin etc.

Citeste si:  My Grandma's Backyard pe 3 august la Teatrul de vara Capitol

fotofoto

Pentru fotografii, click aici.

Alegerea unei bijuterii din galeria Zehava nu este un simplu gest, este o modalitate de initiere intr-o lume cu totul aparte: lumea magica a bijuteriilor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.