„L’ile Nue” by Corina Vladescu

Ultima colectie lansata de Corina Vladescu, intitulata ”L’ile Nue” a fost prezentata pe 25 septembrie 2010 in cadrul MQ Vienna Fashion Week 2010 si pe data de 14 octombrie in clubul bucurestean Gaia BoutiqueClub.

Inspiratia colectiei este rock’n’roll-ul anilor ’70 si aparitia a ceea ce noi numim astazi „cool”. Rolling Stones la Saint Tropez, Brigitte Bardot urmarita de paparazzi aflati la inceputurile carierelor, Bianca Jagger intrand pe un cal alb in Studio 54, sunt ani ce nu se vor demoda niciodata. Colectia Corinei Vladescu a integrat aceasta atmosfera in linii curate si taieturi perfecte, rezultand un look glamour chic, parfumul acelei perioade.

foto

Pentru mai multe poze, click aici.

Citeste si:  Atitudine si eleganta

Creatiile Corinei Vladescu au de obicei o sensibilitate gotica care traverseaza toata lumea ei creatoare. Ea este cunoscuta pentru piesele ei deconstruite si ingenios taiate, variind de la rochii translucide la jachete deconstruite. De aceasta data, cromatica varatica si liniile specifice anilor 1970 aduc un plus de feminitate si fragilitate in linia de pret-a-porter pentru primavara si vara anului 2011.

foto

Pentru mai multe poze, click aici.

Colectia de primavara/vara 2011 L’ile nue ne aduce piese perfect structurate, cu linii curate pe care le vom putea purta singular 10 ani de acum incolo si combina mereu in moduri noi pentru un look atemporal.

Citeste si:  Alege parfumul in functie de imbracaminte

De styling-ul prezentarii s-au ocupat Diana Andreea (stylist Harpers Bazaar USA) si Corina Vladescu, iar bijuteriile folosite pentru completarea look-urilor fac parte din colectia de Primavara-Vara 2011 a designerului german de bijuterii Petra Meiren.

Proiectiile audio-video ce au insotit prezentarea au fost asigurate de artistii contemporani suedezi Lina Nilsson si Gustav Nejelind – “Sotbox”. Hairstyle & make-up – Head Pro (Austria).

foto

Pentru mai multe poze, click aici.

Creatiile semnate Corina Vladescu se gasesc in showroom-ul Corina Vladescu (Str. Herastrau, nr.39, Bucuresti) , Idelier Concept Store (Bd. Lascar Catargiu nr 1) sau online pe blogul Circuit-Bored.

Despre Corina Vladescu

Citeste si:  Alegerea fustei de costum (video)

Corina Vladescu a absolvit Facultatea de Design Vestimentar ca sef de promotie. Atelierul Corinei a fost inca de la inceput pe harta bucuresteana a stilului si in curand colectiile sale au dobandit recunoasterea meritata.

Corina Vladescu a prezentat colectia de Toamna-Iarna 2010/2011 la Atena – Grecia, in cadrul Athens Fashion Week AW2010/2011, editie la care designerul roman a fost singurul designer international invitat.

Corina a avut ocazia de a-i oferi faimoasei artiste Roisin Murphy o rochie creata special pentru aceasta. Cu ocazia concertulului pe care Madonna l-a sustinut in Romania anul trecut, Corina Vladescu a fost aleasa in staff-ul personal al artistei, ocupandu-se de vestimentatia acesteia.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.