„Tactile” by Adrian Oianu

Tactile este un proiect ce ilustreaza inca o data feminitatea in viziunea lui Adrian Oianu ce se traduce prin sensibilitate, emotie, naturalete, fragilitate, rafinament si subtilitate. Proiectul Tactile vorbeste cu si despre femeia din tine, femeia pe care o eliberezi din uniforma sociala si o lasi sa respire delicatete, vulnerabilitate, pasiune, mister, subtilitate, forma si fond la un loc.

Adrian Oianu isi bazeaza noul proiect Tactile pe faptul ca orice femeie a visat o data in viata sa fie printesa sau macar sa fie tratata ca o printesa si, in orice fantezie, este inclus si un outfit grozav care inspira doar romantism, feminitate si caldura.
Imaginea la care te gandesti atunci cand incerci sa alcatuiesti un astfel de look este aceea a unei nimfe, a unui inger radiind de bunatate, cu obrajii roz, fata palida si ochi sclipitori. Trebuie sa folosesti culorile tandre, frumusetea florilor, delicatetea lor si detaliile jucause, surprinzatoare. Asemanatoare cu o nimfa este in zilele noastre o femeie care danseaza in spectacole de balet, rafinata si eleganta, uneori si indrazneata si puternica.

Citeste si:  Slapi si palarii

Click aici pentru galeria foto.

Adrian Oianu se adreseaza acelor „femei complexe, cu verticalitate, mame, sotii, surori, fiice, iubite, care au toate un element in comun – feminitatea, lipsita de agresivitate, de orice natura.” Creatiile Adrian Oianu se potrivesc acelor femei cu o garderoba versatila, care experimenteaza mai multe stiluri, de la cel clasic pana la cel usor provocator, apreciaza simplitatea si pun mult accent pe calitatea unei piese vestimentare.

Citeste si:  Coafuri pentru parul lung de Revelion

VIDEO

Forma unei tinute romantice trebuie sa fie departe de imaginea unui costum stabil si „greu” – dimpotriva, totul trebuie sa sugereze lejeritate, o oarecare atractie fata de zbor si libertatea oferita de neatasarea de pamant sigur. Impresia trebuie sa fie aceea a unei siluete care planeaza sau pluteste pe aripi pastelate, usurinta in miscare, o miscare in straturi, suprapuneri de materiale intr-un joc de forma si culori care sa incante ochiul.

Click aici pentru galeria foto.

Proiectul Tactile cuprinde 3 parti, fiecare continand o serie de episoade ce vor ilustra feminitatea in viziunea designerului Adrian Oianu, astfel :
I parte – fragilitate si sensibilitate
A II-a parte – rafinament si naturalete
A III-a parte – senzualitate subtila si libertate

Citeste si:  10 piese must-have in iunie

Credite – Model : Adina Grapa / Producator si Regie : Adrian Oianu / Montaj : Andrei Tugulea / Fashion Design : Adrian Oianu/ Colectie „Not Cool”

Despre Adrian Oianu
Adrian Oianu este unul din putinii designeri romani apreciati cu adevarat peste hotare la fel ca pe scena de moda locala. El s-a decis pentru o cariera in moda si a studiat la prestigiosul Institut European de Design din Milano. In 1996, a devenit Art Director si Designer pentru marca de imbracaminte Damat & Tween, in Turcia.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.