Accesorii de par pentru vara

Vara, multe femei iubesc sa isi prinda parul din cauza caldurii care face ravagii. Pentru un mod simplu, dar elegant si frumos in acelasi timp, ai nevoie de accesorii interesante de par.
Bentitele sunt un mod simplu de a-ti indeparta parul de pe frunte si fata, astfel incat sa arati inca in stil. Poti sa alegi bentinte clasice, din piele sau poti opta pentru bentite mai formale cu bijuterii.
Sepci de baseball
Acestea poate ca nu suna foarte chic, dar sunt la mare moda vara. Fie ca te joci cu copiii in parc sau te indrepti spre stadion pentru a-ti vedea echipa preferata evoluand, aceste sepci sunt o alegere nemaipomenita.
Agrafele de par
In loc sa iti prinzi parul intr-o coada de cal, foloseste agrafe de par pentru a-ti indeparta parul de pe fata. Agrafele vin intr-o varietate de forme, stiluri si culori.
Bandanele
Bandanele nu trebuie sa fie neaparat simple. Poti sa alegi unele cu imprimeuri. Bandanele sunt potrivite pentru plaja pentru ca te protejeaza de soare si te fac inca sa arati bine.
Clame de par
Daca ai o zi in care nu iti poti aranja parul sau elnu vrea sa te asculte, si esti in mare graba, atunci clamele sunt raspunsul potrivit. Poti sa iti porti coada de cal sus, jos, intr-un mod sofisticat.

Citeste si:  Colectia primavara/vara 2009 Irina Marinescu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.