Cadouri unice pentru femei

Pentru ca suntem femei si pentru ca iubim tot ce este frumos, vrem sa primim aproape tot timpul cadouri si surprize unice din partea celor dragi, mai ales din partea persoanei iubite..
Ciocolata, parfumurile si trandafirii sunt cadouri frumoase, insa nu sunt unice, originale. Cand cineva vrea sa ofere un cadou cuiva, face acest lucru pentru a-i demonstra afectiunea si toata aprecierea pe care i-o poarta. Asa ca de ce sa nu facem acest lucru intr-un mod cat mai frumos, placut si unic?
Desigur.. pentru a face cuiva un cadou mai deosebit trebuie sa te gandesti bine inainte de asta, daca acel cadou i-ar face o bucurie sau daca i se potriveste.
Un cadou foarte cool si original il reprezinta un accesoriu pentru lantisor, din cristale Swarovski, special facut pentru persoana careia urmeaza sa i se faca surpiza. Daca ii place foarte mult baletul, o balerina din cristale este cadoul potrivit. Daca ii plac foarte mult florile, poti opta pentru un medalion din cristale in forma de trandafir sau crin.
O alta idee foarte buna de cadouri o reprezinta cea care ia forma unei vacante. Femeile iubesc vacantele, mai ales daca sunt petrecute in locatii insorite, undeva pe o plaja exotica din mijlocul oceanului Pacific. Suna frumos, nu? Dar cate dintre noi au parte de asemenea vacante?
Asadar, daca surpriza va fi una la fel de insorita, dar pe plajele de la noi din tara, sau in cazuri mai fericite, la vecinii bulgari sau greci, ai toate motivele sa te bucuri de un cadou minunat, original si nepretuit. Amintirile cu care ramanem in urma unor astfel de vacante sunt cele mai frumoase daruri cu care ramanem.
Si tot din categoria cadouri unice fac parte… catelusii! Eu una recunosc cu mana pe inima, ca a fost cel mai frumos, cel mai dorit si cel mai neasteptat cadou pe care l-am primit la aniversarea de 18 ani. Femeile iubesc animalutele, indiferent ca sunt catelusi, pisici, hamsteri sau papagali. Este adevarat ca pentru a putea tine un animalut in casa ai nevoie de timp si de spatiu, dar daca iti doresti cu devarat acest lucru, il faci indiferent de circumstante.
Pana la urma… este un cadou.. iar cadourile nu le putem refuza, nu-i asa?

Citeste si:  Stilul gipsy

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.