Ce purtam in picioare vara aceasta

Pe vremea cand asfaltul se topeste sub picioare, e bine sa te incalti comod. Preferintele tale in aceasta privinta vorbesc despre tine. Deci, care e incaltamintea ta preferata pentru acest sezon?
Slapi
Daca pentru vara preferi papucii, cel mai probabil esti relaxata si foarte prietenoasa. Vesela si optimista, de fiecare data gasesti un motiv pentru a zambi. Stilul vestimentar este foarte important pentru tine, atata timp cat e lejer si comod. Esti loiala si sincera. Iti place incaltamintea cu personalitate.
Saboti
Pentru ca preferinta ta sunt sabotii, se poate spune ca esti o persoana cu picioarele pe pamant. Iti place sa fii la moda si totusi nu faci rabat de la confort. Preferi incaltamintea de firma.
Nimic
Cel mai bine te simti desculta cand esti in concediu. Esti un spirit liber si nu poti fi „legata” de nimic. Iti place incaltamintea confortabila,
Sandale inalte
In vacanta sau la plaja preferi sandale inalte. Cu toc sau talpa ortopedica, te simti bine daca esti „la inaltime”. Nu prea te pasioneaza trendurile, dar faci mereu impresie cu stilul tau vestimentar. Conservatoare si ordonata, stii totusi sa te adaptezi la medii diverse. In materie de incaltaminte adopti stiluri variate.
Balerini
Din piele sau din panza, incaltarile tale favorite pentru vara sunt balerinii. Ai un stil aparte si o atitudine hotarata. Esti unica, expresiva si originala. Porti fix ceea ce ai chef si ai un simt al stilului propriu. Incaltamintea preferata: pantofii care acopera piciorul.

Citeste si:  Culorile fac moda

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.