Cei mai buni desgineri asiatici ai momentului

Asa cum stim deja, deginerii de origine asiatica stabiliti in America au inceput sa-si faca renume atat in America, cat si in Europa sau tarile asiatice.
Cine nu a auzit de Vera Wang in zilele noaste? Este unul dintre cei mai talentati designeri de origine asiatica din lume care s-a facut cunoscuta datorita rochiilor de mireasa atat de frumoase si pline de stil.
Femei-moderne s-a documentat si vine acum in atentia voastra cu alte nume din industria modei, de origine asiatica, dar cu puternice influente americane.
1.Peter Som este un designer de origine chineza, care a studiat la Scoala de design Parsons. Peter creeaza haine pentru Natalie Portman, unul dintre cei mai faimosi clienti ai sai si una dintre cele mai apreciate celebritati, la momentul actual.
Stilul sau este unul foarte original, reusind sa imbine in creatiile sale delicatetea si feminitatea femeilor, avand legaturi puternice cu locul din care vine: China.
2.Rafe este un designer de origine filipineza, care a studiat la Institutul Tehnologic de Moda. Rafe si-a inceput cariera confectionand genti si posete pentru toata lumea. Rafe a fost primul designer caruia i s-a oferit posibilitatea sa creeze o colectie pentru Target.
3.Monique Lhuillier este un designer de origine filipineza-franceza. Si-a finalizat studiile la Institutul de Moda si Design, iar cele mai renumite cliente ale sale sunt Sarah Jessica Parker si Britney Spears. Creatiile ei sunt pline putere, inspiratie si detalii pentru frumos care dau tinuta pieselor sale.
4.Phillip Lim este un designer nascut in Thailanda, dar crescut in China. Phillip a absolvit Universitatea California State la Long Beach . Printre clientele sale se numara Leona Lewis si Kate Hudson. Phillip stie exact ce anume isi doreste o femeie de la creatiile sale, asa ca stilul lui este intotdeauna fresh si reinventat.
5.Derek Lam este un designer de origine chineza, care a absolvit cursurile Scolii Parsons de Design. Cea mai cunoscuta clienta a lui Derek este nimeni alta decat Rihanna, caruia ii creeaza majoritatea tinutelor de scena, dar si cele din viata de zi cu zi. Piesele sale sunt foarte girlie, vintage si speciale.

Citeste si:  Tipuri de gulere pentru camasi de barbati

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.