Cei mai tari designeri americani ai momentului

Versace, Gucci, Prada .. numele pe care ne-am obisnuit sa le auzim cand vine vorba de cele mai noi si frumoase trenduri sunt date de marii designeri care au revolutionat lumea modei.
Primul designer cu care ne-am gandit sa incepem articolul de astazi este Marc Jacobs, cunoscut pentru colaborarea cu casa de moda Louis Vuitton. Desi este un designer de origine americana, Marc s-a facut remarcat mai mult in Europa, dar si in New York, lucru care l-a facut sa se numere printre cei mai mari designeri pe plan international.
Vera Wang este un designer de origine americana cunoscuta pentru colectiile ei de rochii de mireasa. Este de ajuns sa te gandesti la filmul “Sex and the city”si sa ti-o imaginezi pe Vera. Ea s-a nascut in Republica Dominicana dar a lucrat in lumea modei in toata lumea, mai ales in Europa.
Calvin Klein este deja un brand care se schimba pe zi ce trece. Calvin a devenit faimos ca brand odata cu lansarea unei linii de jeansi. Ca sa nu mai spunem ca in ceea ce priveste lenjeria intima, Calvin Klein se numara printre cei mai cautati designer.
Ralph Lauren este un designer cunoscut pentru colectiile sale Polo si pentru varietatea de trend-uri cu care a cucerit lumea intreaga. Are peste 35 de buticuri in diferitele parti ale Statelor Unite ale Americii.
Donna Karan este “DK”-ul faimosului brand “DKNY”. Ea s-a nascut in New York si si-a continuat studiile si munca tot acolo intr-o companie foarte renumita. Brandul “DKNY” este unul dintre cele mai cunoscute si bine vandute din America.
Todd Oldham este un designer American, nascut in Texas. Este considerat ca fiind un designer unic in lume, mai ales pentru creatiile sale pentru pelicula “Batman Forever”. Pe langa talentul si experienta din lumea modei, Todd are o inclinatie si pentru designul interior.
Bill Blass este unul dintre designerii care venea tocmai din inima Americii: Indiana. Bill a castigat numeroase premii de-a lungul anilor pentru creatiiile sale. Bill a murit de cancer in anul 2002, dar creatiile sale continua sa fie importante si sa influenteze inca industria zilelor noastre.

Citeste si:  Dita von Teese - regina absoluta a cabaretului modern

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.