Cel mai bine platit supermodel din lume

Cand vine vorba de cel mai bun, cel mai frumos si cel mai bine platit model din lume, Giselle Bundchen exceleaza fara dar si poate si tine fruntea clasamentului.
Giselle este imaginea multor case de moda, produse cosmetice, haine sau parfumuri, reusind sa impresioneze pe oricine cu sarmul si naturaletea ei.
Giselle Bunchen s-a nascut pe data de 20 iulie 1980 si conform revistei Forbes este unul dintre cele mai bine platite fotomodele din lume.
Cu un corp de invidiat si cu o frumusete izbitoare, Giselle este o mamica si o sotie model, care are grija atat de familie, cat si de fundatia de caritate pe care o reprezinta.
Giselle a crescut in Brazilia, tara unde a invatat si s-a lansat in lumea modeling-ului. Vorbeste cu usurinta atat in spaniola si portugheza, cat si in engleza, fapt ce i-a adus foarte multe beneficii in cariera ei.
Giselle a fost “descoperita” de catre unul din reprezentatii unei agentii faimoase din New York, in timp ce manca la un renumit fast-food, intr-unul din mall-urile din Brazilia.
Odata ajunsa in lumea reflectoarelor, Giselle a atras atentia marilor designeri, precum si a marilor producatori de produse cosmetice, reusind de-a lungul carierei sa fie imaginea Dior, Dolce and Gabanna , Versace, Givenchy, Bvlgari, Valentino, Victoria Secret, Louis Vuitton, Chloe, Nivea, Apple, etc.
In vara anului 2008, Giselle a fost numita si considerata una dintre cele mai influente patru persoane din lumea modei, reusind sa atraga prin stilul si naturaletea ei simpatia tuturor criticilor de moda.
Despre ea, Giselle spune ca este o femeie simpla, dar complexa in acelasi timp, careia ii place sa iasa in evidenta sau sa treaca neobservata in anumite momente. Isi iubeste familia si ar face orice pentru ea. Daca nu ar fi ales drumul modei, cu siguranta ar fi fost o femeie de afaceri de succes, fapt care putem spune ca printre altele a reusit sa-l faca.
Nu se considera cea mai frumoasa femeie din lume, insa este sigura pe farmecul ei si pe cunostintele acumulate. Atitudinea potrivita si optimismul au urcat-o pe Giselle in topul celor mai frumoase si dorite femei din lume.

Citeste si:  Bm jeans - we are the dance generation!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.