Cele mai bine imbracate vedete ale anului 2010

Desi cele mai multe dintre celebritati sunt o veritabila sursa de inspiratie atunci cand vine vorba de moda, titlul de fashion icon precum si atributul cel mai bine imbracata revine doar catorva dintre ele, atent selectate. Chiar daca toti dintre noi avem un favorit cand vine vorba de stil, sunt demn de luat in considerare opiniile formate ale unor experti. Sa descoperim impreuna care sunt cele mai bune vedete de sex feminin ale anului, in materie de stil:
Zoe Saldana a facut o impresie foarte buna in materie de moda, in acest an. Revista „People” a numit-o chiar „regina covorului rosu”, recunoscandu-i gusturile rafinate. Se pare ca filmul „Avatar” a fost o oportunitate pentru ea sa iasa in evidenta atat ca actrita, cat si ca aparitie scenica.
Olivia Wilde a fost o prezenta discreta acesta in acest an, insa impactul ei este, fara indoiala, unul puternic. A fost declarata cea mai sexi celebritate vegetariana a anului 2010, de organizatia PETA. Actrita de 26 de ani este fara indoiala un fashion icon care a avut cea mai mare influenta, pozitiva, asupra fanilor.
Rihanna a fost numita si ea de catre revista „People” vedeta cu cel mai original si indraznet stil al anului 2010. Cunoscuta pentru gusturile ei ecletice, precum si pentru dorinta ei de a mentine o perspectiva noua si unica cand vine vorba de aspectul ei, Rihanna reuseste intotdeauna sa fie in centrul atentiei si sa-i intensifice popularitatea de trendsetter an de an.
Diane Kruger a fost si ea nominalizata atat de revista „People” cat si de revista „Vanity Fair: ca fiind una dintre cele mai bine imbracate celebritati ale anului 2010. Experienta ei in lumea modei se pare ca-si pune amprenta de fiecare data cand paseste pe covorul rosu.
Carry Mulligan nu este doar o tanara actrita talentata, ci si unul dintre cele mai influente fashion icon ale acestui an. Fie ca alege Lanvin, Prada sau Bottega Veneta, alegerile si aparitiile ei pe covorul rosu nu au trecut niciodata neobservate. Tanara actrica, considerata Audrey Hepburn ale zilelor noastre, are un stil si o eleganta memorabila atunci cand isi face aparitia in public.

Citeste si:  Pantofii perfecti pentru outfit-ul perfect

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.