Cele mai ciudate aparitii ale anului 2010

Ne-am obisnuit deja cu aparitii care de care mai spectaculoase si mai frumoase ale celebritatilor din lumea intreaga. La fel de mult ne-am obisnuit si cu stilul mai iesit din comun al vedetelor noastre si a felului in care acestea se “manifesta” in public.
Sa luam pe rand, cateva dintre cele mai controversate tinute si vedete ale zilelor noastre:
Lady Gaga si a ei tinuta din friptura de porc a fost una dintre cele mai controversate aparitii ale anului 2010. Aceasta tinuta a divei a creat isterie in randul fashioniostelor, a creatorilor de moda si a tuturor criticilor de moda. La o asa tinuta nu se astepta nimeni, insa nimic nu este iesit din comun cand vine vorba de Lady Gaga. Pe langa aceasta aparitie inedita, Lady Gaga ne-a mai surprins de-a lungul anului cu fel de fel de tinute explozive : imbracata in vaduva neagra, imbracata intr-un cocon si zeci de alte aparitii. Trebuie sa recunoastem: Lady Gaga este un fenomen si uneori merita chiar apreciata pentru indrazneala si originalitatea ei.
Vin Diesel a calcat si el stramb adoptand o tinuta nu tocmai demna de un barbat bine, asa cum vrea sa fie vazut.: purtand o fusta la premiile MTV Europe Music Awards. Sperstarul nu si-a motivate alegerea pentru aceasta tinuta, ba mai mult, aproape ca s-a impiedicat si chiar se amuza si el singur de felul in care arata.
Jennifer Lopez a tinut neaparat sa tina prima pagina a celor mai prost imbracate vedete ale anului 2010. Nu intelegem de ce J.Lo a ales sa se imbrace ca o “cat-woman” intr-o varianta ceva mai sexi, dar si mai penibila in acelasi timp. Spunem penibila, pentru ca nu o avantaja deloc acel costum-body ,sclipicios prin care i se vedeau toate formele, dar nu intr-o maniera senzuala.
Tot la gala premiilor americane, Nicki Minaj a atras atentia tuturor celor prezenti printr-o rochie care aproape ca reprezenta “sistemul” unui schelet. O alegere extrem de ciudata pentru un astfel de eveniment, am putea spune, insa la cate de ciudatica este insasi Nicki, nu este iesit din comun pentru gusturile ei.

Citeste si:  Cei mai excentrici pantofi cu toc

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.