Cele mai „fashion” parfumuri ale momentului

Oficial am intrat in sezonul de vara! Ne pregatim cele mai frumoase si sexy haine pe care le avem si ne facem planuri de vacanta.
Fiecare inceput de sezon vine cu noi si noi modele si stiluri care de care mai interesante si incitante. La fel vine vorba si cand vorbim de parfumuri si de principiile pe care le urmarim atunci cand ne alegem un parfum.

Femei-moderne a pregatit special pentru voi o lista cu cele mai apreciate parfumuri ale momentului:

1.Nina Ricci – “Ricci Ricci”
Este un parfum deosebit de placut, perfect imbinat cu mirosul cald si acociat al elegantei, stilului si romantismului. Ricci Ricci este o combinatie de miresme florale de bergamota, trandafir rosu, patchouli si lemn de padure. Este de-a dreptul “intoxicant” si senzual acest parfum.

Citeste si:  Gala Avanpremiere 2011 I

2.Chantal Thomass – “Osez-Moi!”
Este un parfum suav, cochet si seducator. In contrast cu “Ricci Ricci”, inclinatiile acestui parfum ne duc in zona intima, in spatiul in care femeia isi desfasoara activitatea si ritualurile de frumusete. Notele sale de trandafir, vanilie, mosc si pepene il fac un adevarat deliciul al zilelor calde de vara.

Citeste si:  Profil de model - Alina Vacariu

3.Guerlain – “Idylle”
Este unul dintre cele mai patrunzatoare parfumuri frantuzesti. Misteriozitatea acestui parfum este data de notele de crin alb, frezie, liliac si trandafir. Este un parfum light, foarte fresh si dulce.

4.Yves Saint Laurent – “Parisienne”
Un parfum impunator, seducator, pe care l-ai adora toata ziua. Pe langa miresmele sale impresionante, acest parfum vine si cu un design foarte fresh, care ne duce cu gandul la cel mai reprezentativ lucru al Frantei: Turnul Eiffel.

Citeste si:  Cum ne imbracam la un concert in aer liber?

5.Lolita Lempicka – “Si Lolita”
Acest parfum frantuzesc, minimalist cuprinde in notele sale de baza cateva dintre cele mai electrizante miresme, preferate de femeile din lumea intreaga: bergamota, mandarine, patchouli si frunza de tonka.
Numele ne duce cu gandul la acele “Lolite” ale francezilor, care incantau mereu privirile si admiratia barbatilor de pretutindeni.

Ca de fiecare data, produsele frantuzesti, de calitate, se numara printre cele mai apreciate si cele mai scumpe lucruri din lume. Avantajul este ca isi merita toti banii.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.