Cele mai frumoase modele din lume

Kelly Brook si-a inceput cariera la varsta de 16 ani, dupa ce a castigat un concurs de frumusete la care a fost inscrisa de mama ei. Kelly a lucrat la realizarea foarte multor reclame de publicitate pentru firme mari ca Renault Megane, Foster`s Lager, Bravissimo, etc. Formele ei voluptoase si fata angelica o fac una dintre cele mai apreciate modele din lume. In prezent, Kelly a semnat un contract de imagine cu compania Axe Body Spary, care ii asigura un onorariu de milioane de dolari.
Kristy Hume este un model de origine scotiana care s-a facut remarcata in adolescenta. Hume este cunoscuta pentru cariera ei la Victoria Secret, Gucci si Chanel. La varsta de 32 de ani, Kristy arata foarte bine si se bucura de o viata mondena in Woodstock, acolo unde locuieste.
Naomi Campbell se afla in lumina reflectoarelor inca de la varsta de 7 ani. La varsta de 15 ani a fost remarcata de Ford Modelling Agency in timp ce se plimba prin magazinele din Covent Garden. Naomi a fost imaginea foarte multor produse si companii de renume. Naomi se numara printre cele mai frumoase sase femei de culoare din lume.
Kate Moss a fost descoperita la varsta de 14 ani de fondatoarea agentiei Storm Model, Sarah Doukas, in aeroportul din New York. Cariera ei a prins aripi la varsta de 15 ani si desi la inceput a fost considerata prea scunda si prea slaba, Kate a demonstrate ca are reale calitati de supermodel de talie internationala. Desi gurile rele sustin ca ar suferi de anorexie, Kate a dezmintit aceste zvonuri spunand ca asa este felul ei de a fi, asa a fost dintotdeauna: slaba.
Agyness Deyn este un supermodel care si-a inceput cariera la varsta de 16 ani. Pe langa calitatile fizice, ea si-a incercat cu succes cariera in munca de editorialist pentru o revista celebra de moda din Manchester.
Jourdan Dunn s-a nascut in Londra acum 19 ani. Ea a fost descoperita la shopping in magazinul Prada, urmand ca mai apoi sa prezinte pe catwalk creatiile acestui brand. Ea este cunoscuta pentru picioarele ei frumoase si pentru felul elegant in care merge pe tocuri atunci cand defileaza.

Citeste si:  Cele mai extravagante buchete de mireasa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.