Combinatia alb negru la moda

Unul dintre trendurile acestui sfarsit de an este fara indoiala combinatia de alb si negru. Bineinteles, una dintre primele lectii pe care le invatam atunci cand vine vorba de moda ca trebuie sa purta fie o culoare, fie alta. Ei bine, intre timp, lucrurile s-au mai schimbat si in ciuda acestei reguli, combinatiile de alb si negru creaza o armonie incredibil de frumoasa. Dar moderatia este numele pe care acest joc il poarta.
Ultimele trenduri implica intotdeauna materiale grafice. Curbe, cercuri, linii drepte. Chiar si cel mai putin intens negru si imprimeu alb are forme geometrice. Acestea fiind spuse, ei ar trebui sa foloseasca intotdeauna aceste culori.
In ceea ce priveste materialele folosite, nu exista restrictii in acest an – nici un material nu este favorizat mai mult decat altul atunci cand vine vorba de combinatia alb si negru. Totusi, este adevarat ca cele mai frumoase efecte de acest gen se obtin prin adaugarea unui strop de viata folosind materiale naturale.
Pentru acele persoane care vor sa adauge putina nuanta acestui trend, alb si negru poate fi combinat cu o paleta variata de griuri, incepand de la cele mai inchise si pana la cele mai deschise.
Combinatia alb-negru este combinatia care nu se va demoda niciodata. Indiferent de materialele folosite, de imprimeurile aplicate, indiferent de sezon, albul si negrul si implicit aceasta combinatie va fi intotdeauna la moda. Nu vei da gres niciodata daca vei alege o combinatie de acest gen. Vei fi in trend cu siguranta.

Citeste si:  Trendsetteri de succes

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.