Culorile fac moda

Negru- Conservator, dar sexy, stii ca negrul este versatil. Daca porti haine negre pari mai slaba, si iti creste astfel increderea in tine.
Roz- Traditional si incantator, rozul este feminin. Rozul in combinatie cu negru este foarte trendy pentru femeile care vor sa adauge mister.
Rosu- Tanara si frumoasa, iti place sa fii in centrul atentiei. Rosul subliniaza partea aventuroasa a ta care este de necontestat.
Albastru- Amuzanta, iubitoare si libera. Asa esti tu, iar hainele albastre sunt purtate de femeile independente care se simt confortabil cu eul lor interior si cu reusitele lor.
Portocaliu- Extrovertita, oranjul inseamna ca iti place sa te faci remarcata in multime. Nu iei niciodata viata prea in serios, te bucuri de noile provocari si ai o tendinta sa ajungi in top.
Galben- Mereu optimista, esti atletica si iti plac activitatile outdoor. Galbenul reflecta o personalitate vibranta si o intuitie nemaipomenita.
Alb- Persoanele care prefera albul, prefera culorile „safe” pentru o potrivire perfecta. Albul poate fi accentul nemaipomenit pentru o piele bronzata sau inchisa la culoare, adaugand sex-appeal.
Verde- Daca arati bine in verde, atunci inseamna ca esti o persoana cu picioarele pe pamant, o frumusete naturala.

Citeste si:  Paltonul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.