Culorile primaverii 2010

Iarna incepe usor, usor sa se retraga facand loc mult asteptatei primaveri. Incepem, asadar, sa va prezentam ce anume se poarta in acest sezon. Ne-am concentrat mai intai atentia pe culori si iata rezultatul:
Designerii sugereaza urmatoarele culori pentru primavara anului 2010:
– turcoaz vibrant
– albastru energetic
– violet
– roz
– portocaliu
Pentru sezonul primavara-vara a anului 2010, culorile aprinse sunt cele care se cer a fi purtat impreuna cu trendurile ” nude” . Versace, Bottega Veneta si Marni sugereaza sa ne imbracam din cap pana in picioare cu culorile curcubeului precum galben sau violet in timp ce designer-ul Adam Lippes recomanda un amestec de contraste intre culorile ” pop” si soft, naturale si pastelate.
Aceasta idee a balantei perfecte de culori este aplaudata de Yigal Azrouel care a fost inspirat de culoriel aprinse ale Istanbulului. Sfarsitul cald al colectiei lui Nanette Lepore a readus amintirile copilariei si apusurile din gradina.
Ideile pentru culorile din primavara 2010 ale lui Adam Lippes au fost: violet albastrui folosit ca o baza pentru culorile hot precum rozul si galbenul.
Ideile de culori pentru primavara 2010 ale lui Yigal Azrouel au fost culorile aprinse, ” acide” pe care le-a incalzit cu culori ” pamantesti” de fructe uscate.
Ideile de culori pentru primavara anului 2010 ale lui Nanette Lepore au fost paleta calda de culori: albastrul marii, petrol, cenusiu, galben, roz.
Cu siguranta te bucuri si tu de faptul ca se poarta culorile vii, aprinse, intrucat probabil te-ai saturat de non-culorile iernii.

Citeste si:  Trend report - accesorii de toamna II

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.