Cum sa arati bine la prima ora a diminetii

Dimineata la prima ora, nimeni nu arata bine. Ce sa mai.. Daca nu ne facem un dus sa ne trezim, daca nu ne dichisim macar un pic, aratam de parca abia ne-am trezit din somn. De fapt, noi chiar doar ce ne-am trezit din somn, dar nu vrem sa aratam acest lucru, mai ales daca iesim din casa.
Imagineaza-ti ( desi nu e nevoie sa-ti imaginezi, e de ajuns sa mergi cu mijlocul de transport in comun la ora 6:30 dimineata si ai sa vezi ) cum ar fi sa mergem toti la serviciu nepieptanati, neranajati, ciufuliti, eventual si cu cateva dare de rimel pe fata. Nu e un tablou tocmai dragut, nu-i asa?
De aceea, este important sa ne ingrijim si sa aratam bine indiferent de ora.
Dimineata, inainte de a iesi pe usa, este esential sa faci un dus caldut. Apa calda te revigoreaza, te umple de energie si parca te simti si mai usoara, mai delicata, dupa ce faci dus.
Daca nu ai prea mult timp la dispozitie, poti sari peste ritualul datului cu crema si cu alte “lotiuni magice”. Nu uita insa de antiperspirant si un strop de parfum.
Inainte de a te imbraca, aranjeaza-ti parul: prinde-l, intinde-l cu placa, fa-i orice numai nu-l lasa ciufulit si ravasit de parca s-au jucat matele in parul tau.
Putin blush si gloss si esti gata de trecut la pasul urmator: imbracatul.
Cele mai multe femei ( printre care si eu ) pierd foarte mult timp dimineata, probandu-se cu hainele pana se hotarasc cu ce sa se imbrace. Ca sa mai scutim timp si sa dormim cu o jumatate de ora in plus, este bine sa ne pregatim de seara hainele pentru a doua zi. Seara ai tot timpul din lume sa te probezi, sa te schimbi de 10 ori pana nimeresti tinuta potrivita.
Te-ai imbracat, te-ai fardat, te-ai aranjat si esti gata sa pleci la birou! Stai asa!! Unde crezi ca pleci fara sa mananci? Pentru ca a arata bine inseamna si a manca bine, regulat, asa cum este normal si cum cere organismul. Un bol de cereale cu lapte sau un sandwich si un iaurt te vor ajuta sa te simti bine inca de dimineata si sa ai o buna dispozitie pentru intreaga zi.
Nu uita ca a arata bine nu se rezuma doar la partea fizica, ci si la cea psihica sau interioara.

Citeste si:  Accesorii de baza - iarna 2010

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.