Cum sa porti tocurile corect

Cand vine vorba de un look stylish si glamorous, nimic nu se compara cu o pereche de pantofi cu toc. Tocurile au o influenta atat de mare asupra femeilor, incat acest lucru se simte si in zambetul lor, in felul in care merg si in increderea pe care au atunci cand poarta tocuri. Pe langa acest lucru, tocurile fac orice femeie sa para mai slaba, mai inalta si sa aiba o postura si o coloana vertebrala foarte dreapta.
Tocurile formeaza acel mers leganat al femeii, de pe o copsa pe cealalta, care hipnotizeaza si atrage privirile barbatilor, facandu-i sa ii urmeareasca formele.
Este oficial, asadar! Tocurile ne fac sa ne simtim sexi si sa avem incredere in noi!
Purtate corect, tocurile sunt cea mai tare arma de seductie si cel mai bun accesoriu cu care o femeie poate cuceri pe oricine.
Din pacate, un numar foarte mare de femei, renunta la acest obicei, de a purta tocuri, pentru ca le considera dureroase sau pentru ca nu se potrivesc stilului pe care il adopta.
Ce pot spune? Tocurile nu au fost inventate pentru a ne simti confortabil.. asta este clar, insa putem apela la fel de fel de accesorii si trucuri care ne usureze picioarele si mersul pe tocuri.
Iata cum poti purta tocurile corect, fara a provoca picioarelor tale nici un fel de disconfort sau alte probleme de ordin medical:
1.Alege numarul care ti se potriveste.
De cate ori nu ti s-a intamplat sa cumperi o pereche de pantofi cu un numar mai mare sau mai mic, pentru ca era singura pereche ramasa si pentru ca iti placea foarte mult? Sunt convinsa ca de foarte multe ori. Si nu degeaba ti-au aparut dupa aceea bataturi sau te plangeai de dureri de talpi si calcaie si nu stiai din ce cauza.. Asa ca pe viitor, mai bine asteapta pana apar alte modele sau incearca sa cauti si in alt magazin perechea aceea de pantofi la care visezi neincetat.
2.Probeaza ambii pantofi inainte de a pleca din magazin
Stiu ca ne este mai simplu sa probam de obicei un singur pantof. Ne uitam in oglinda..vine bine..ni se potriveste si numarul..gata..i-am cumparat! Nu ar fi mai bine daca inainte de a-i pune in punguta si a pleca usor catre casa, ai proba ambii pantofi? Daca iti dai seama ca nu poti sa mergi cu ei, sau mai mult ca te strange celalat picior si nu poti merge cu ei?

Citeste si:  Night Glow by Eugenia Enciu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.