Elie Saab Colectia Haute Couture primavara-vara 2018

Elie Saab spring summer 2018

Daca aveti anul acesta un moment deosebit la care trebuie sa participati: o nunta, o gala sau un alt eveniment la care tinuta de mare clasa este necesara inspirati-va din colectiile marilor designeri. Unul dintre designerii cei mai apreciati din lume este in acest moment Elie Saab, iar rochile create de designer sunt fabuloase.

Elie Saab spring summer 2018

Anul acesta, in colectia Couture primavara-vara 2018 acesta si-a aratat dragostea sa fata deOrasul Luminii” , Paris –  orașul iubirii si al pacatului din anii 1920.  Desi „Les Années folles”, cum au fost numiti anii 1920, au tendinta de a arata mai bine in fotografii  decat pe marile scene de moda, modernul Saab a  reusit sa ii readuca in colectia sa. Designerul a  produs  rochii de seara minunate si elegante, cu cristale aplicate pe sifon, arcuri de satin supradimensionate si pene care fluturau in vant.

Elie Saab spring summer 2018

Elie Saab spring summer 2018

O mare parte din spectacolulul Elie Saab este atragator: accesorile pentru cap, stralucitoarea precum si culorile pastelate, cum ar fi liliacul, piersicul si migdala, te intorc in timp. Cu toate acestea,  modelul Art Deco inca  arata modern si designerul a ales  o modalitate inteligenta de a pune cristale pe o rochiile de petrecere, inspirate din acei ani.

Elie Saab spring summer 2018


Citeste si:  Colectiile designerilor romani la Saptamana Modei de la Berlin 2013
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.