Farse fashion de 1 Aprilie

Ziua de 1 Aprilie este un adevarat prilej de sarbatoare pentru unii dintre noi, in sensul ca in aceasta zi pot face glumite si farse fara ca nimeni sa se supere.
Este Ziua Internationala a Pacalelii, asa ca ai mare grija pe cine crezi, de cine te lasi pacalit si pe cine ti-ai propus sa pacalesti.
Cei dragi sunt foarte pusi pe glumite in aceasta zi, asa ca tu poti proceda la fel, pregatindu-i si tu la randul tau mici farse.
Prima farsa la care ne-am gandit este pentru una din prietenele tale: rupe un toc de la o pereche de pantofi care nu-ti mai place si spune-i ca din greseala ai calcat pe pantofii ei preferati si i-ai rupt tocurile. In prima faza se va isteriza foarte tare, dar cand va vedea ca a fost doar o glumita ii va reveni zambetul pe buze inapoi.
O alta farsa este sa lasi o bancnota de bani sau o bomboana pe jos la intrarea in casa, care sa fie legata cu o ata. Cand se va apleca dupa ea, tu vei trage de ea. Si tot asa..pana se va prinde cineva de farsa.
Pentru ca tot suntem la capitolul moda, ii poti face o glumita nevinovata si mamei tale: spune-i ca ai bagat in masina de spalat, camasa ei preferata cu blugii tai si ca acestia au iesit pe camasa. Daca iti va cere sa vada camasa, spune-i ca ai facut-o carpa de praf sau ca ai aruncat-o in speranta ca nu se va prinde de prostia care ai facut-o.
O alta metoda de a face o gluma de 1 Aprilie este sa trimiti un mail in toata lista, ca la magazinul “X” sunt reduceri de peste 80 %. Daca ai multe fashioniste in lista, cu siguranta ca fi cea mai tare gluma facuta vreodata de 1 Aprilie.
Daca ai prietene sau rude care fumeaza, le poti baga varfuri de chibrituri in tigari. Nu este o surpriza tocmai placuta, dar poate in felul acesta constientizeaza cat de rau le face fumatul si renunta la acest viciu distrugator.
Revenind la capitolul moda, nu putem uita de farsa cu faina. Inlocuieste pudra de obraz a prietenei tale cu..faina.. Ma intreb daca se va speria sau se va amuza cand se va vedea alba ca o stafie. Nu cred ca se va supara pe tine, asa ca da drumul la farse si amuza-te in aceasta zi cat poti de mult.

Citeste si:  Redefinirea stilului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.