Fashion days

Lumea modei este din ce in ce mai interesanta si plina de elemente noi, care cer sa fie in tendinte si in top pe zi ce trece.
Mai nou, notiunea de fashion days a devenit un concept atat de cunoscut si de comun, incat nimeni nu mai foloseste termenul la moda sau in pas cu moda. Acum toata lumea este fashion sau trendy.
In aceste conditii, moda si-a pus amprenta asupra vocabularului si cunostintelor noastre, nu numai asupra hainelor sau a accesoriilor.
Asa ca, daca nu esti “in pas” cu ultimele expresii si tendinte, nu esti “fashion”.
Toata lumea pune accent pe aspectul fizic, insa comportamentul si vocabularul sunt si ele criterii de baza in evolutia unei persoane.
Luna august se anunta a fi o luna buna in privinta reducerilor, dar si a lucrurilor pe care le vei gasi in magazine. Marile case de moda au scos pe rafturi cele mai tari colectii ale sezonului, dar si lucruri din colectiile anterioare, pe care nu ni le-am permis la momentul respectiv.
Daca vrei sa fii o fashionista adevarata, trebuie sa te interesezi din timp in ce perioada incep reducerile si cum poti obtine un discount la colectile noi.
Foarte fashion sunt hainele vintage, pe care nu le gasesti decat in magazinele de marca, specializate, sau in magazinele care imprejmuiesc centrul vechi al fiecarui oras.
Un alt lucru la fel de fashion pentru acest sezon, il reprezinta platformele. Sunt foarte chic, foarte usor de intretinut si comode.
Asortate unei rochite vintage, vor face deliciul oricarei seri de vara, in compania prietenelor tale si a persoanei iubite.
Nu uita ca daca vrei sa fii fashion, trebuie sa porti neaparat ochelarii de soare atunci cand iesi din casa sau cand stai la plaja.
Unghiutele colorate si parul natural cu bucle simple sunt si ele un lucru foarte fashion in aceasta vara.
Un alt “accesoriu” foarte fashion este tatuajul. Daca nu esti decisa pentru unul permanent, poti apela la un tatuaj semi-permanent, care se va curata in mai putin de 6 luni, dar care va fi cu tine pretutindeni in aceasta vara.

Citeste si:  Jeansi potriviti pentru tine

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.