Fashion icon

Obtinerea statutului de fashion icon este dificil, care multe celebritati de pe covorul rosu te pot ajuta. Se cere sa ai un simt impecabil a stilurilor care arata bine pe tine si a ceea ce se poarta. Studiaza trendurile moderne actuale. Citeste revistele despre moda, studiaza fotografiile cu celebritatile de pe covorul rosu pentru a vedea ce anume se poarta.
Investeste atatia bani cat sunt necesari pentru garderoba ta. Poti sa cumperi ceva haine ieftine, precum sosete sau topuri, dar majoritatea outfiturilor trebuie sa fie scumpe, sa fie haine de firma care sa urmeze trendurile actuale. Cu cat mai scumpe si mai ” flashy” sunt hainele din garderoba ta, cu atat vei fi mai remarcata si iti vei castiga statutul de fashion icon.
Asigura-te ca arati bine in hainele pe care le cumperi. Nu cumpara niciodata ceva doar pentru ca arata bine pe manechin. Probeaza intotdeauna hainele, si obtine opinii despre modul in care arati, inainte sa cumperi.Consulta-te cu un stilist profesionist pentru a gasi tunsoarea sau stilurile care te fac sa arati bine. Nu pleca nciiodata de acasa fara sa ai parul aranjat.
Du-te la cosmetica cel putin o data pe saptamana. Ingrijeste-ti pielea si unghiile. Foloseste creme. Du-te la un salon pentru manechiura si pedichiura in fiecare saptamana.
Trezeste-te dimineata in fiecare zi, pentru a avea timp sa te aranjezi. Nu pleca de acasa fara sa arati foarte bine.

Citeste si:  Ghid de buna purtare - blana pentru iarna

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.