Fii sexy si iarna

Am auzit de multe ori spunandu-se ca iarna femeile nu au cum sa fie frumoase si asta doar din cauza faptului ca nu isi pot etala silueta foarte bine sau ca nu se pot „dezveli”foarte mult. Total gresit. Putem sa fim frumoase in orice anotimp, chiar si iarna. Si nu este greu deloc. Totul depinde de noi. Sa ne dorim acest lucru. Pentru a combate acest mit, ne-am gandit sa va prezentam cateva detalii, extrem de utile, pentru a arata bine chiar si pe timp de iarna.
Sfatul numarul 1:
Poarta lenjerie care sa ti se potriveasca ca o manusa.
Sfatul numarul 2:
Daca vrei sa porti o rochie sau o fusta, fa-ti picioarele s para mai slabe purtand colanti. Alege-i pe cei negri daca este cu putinta, intrucat negrul are efectul de subtiere.
Sfatul numarul 3:
Poarta mai putine pulovere facute din material gros. Iarna este anotimpul in care sa scoti bluzele din casmir afara si sa le porti.
Sfatul numarul 4:
Poarta haine care sa iti complimenteze silueta.
Sfatul numarul 5:
Pentru a nu-ti fi frig, poarta maieu pe dedesubt. Nu adauga „grosime”siluetei tale. Mai mult decat atat, te face sa arati mai frumoasa.
Sfatul numarul 6:
Decat sa porti un colier, mai bine porti un fular. Te ajuta sa nu racesti, sa nu iti fie frig, si te face si frumoasa.
Destul de simplu de urmat sfaturile acestea,nu? Noi spunem ca da, si, mai mult decat atat, noi spunem ca merita sa incercati sa le puneti in practica. Nu aveti nimic de pierdut…decat de castigat, in cazul in care veti fi multumite de rezultatul obtinut.

Citeste si:  Designerii romani din nou la Berlin Fashion Week

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.