Garderoba la control

Ce faci cand te-ai plictisit de toate hainele pe care le ai ?
Acum ca trecem in noul sezon de iarna , ne uitam la hainele pe care le avem din anii trecuti si parca majoritatea nu ne mai plac. Trebuie sa recunoastem ca majoritatea suntem asa. Totusi, parca nici sa-ti schimbi toata garderoba. Colectiile noi abia au iesit, reduceri nu sunt. Unde mai pui si faptul ca unde te duci auzi numai despre criza.
Exista totusi cateva lucruri pe care putem sa le facem ca sa ne simtim mai bine si sa ne recapatam entuziasmul.
1. Inventarul. Scoate hainele din dulap si uita-te la ele. Pot exista unele piese pe care nu le mai stii si daca le vezi cu siguranta ti se vor parea la moda si le vei purta toata iarna.
2. A merge la cumparaturi pentru a schimba garderoba este mai mult un cliseu. Dar cu siguranta n-ai cum sa nu mergi sa mai cumperi cate ceva. Incearca totusi sa nu te arunci la intreaga uniforma.
3. Fa un schimb. Nu e ceva cu care sa rupi gura targului, dar cu siguranta nici un esec : daca te simti deprimata ca nu dispui de finantele cu care sa schimbi toata garderoba cu siguranta ca mai sunt si altele ca tine. Ia-ti cateva haine noi gratis , sau cel putin scapa de unele pe care ai ajuns sa le urasti.
4. Daca te simti inconfortabil sa faci schimb de tot, exista totusi o solutie. Gaseste-ti o prietena care poarta aceleasi marimi ca si tine si imprumutati-va reciproc. Ce e vechi si urat pentru altcineva ar putea fi un articol vestimentar fascinant pentru tine, si invers! Plus ca exista avantajul sa descoperi un stil de a te imbraca nou care sa-ti placa.
5. Daca mori de nerabdare sa-ti cumperi ceva nou , ia in considerare lucrurile mai mici gen o esarfa, curele, bijuterii vintage etc. Le gasesti in aproape orice magazine si cu siguranta vor avea un impact si vor oferi noutatea unei achizitii mult mai mari sau mai banoase.
6. Schimba si altceva. O coafura noua poate aduce un element de noutate; o pedichiura te poate face sa te simti schimbata.
7. Daca toate celelalte dau gres, exista inca magazine care vand. Peste tot si de toate!

Citeste si:  Profil de model - Erin Wasson

Deci, ce faci pentru a lupta cu moralul scazut al sfarsitului de sezon? Nu este aceasta cea mai grava problema din lume, dar atunci cand stai dimineata in fata dulapului sfaturile cam astea sunt : varsa si imprastie!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.