Genti 2010 de la Valentino

Pare ca aceasta primavara este dedicata in totalitate celebrarii florilor, pe masura ce din ce in ce mai multe branduri din moda dedica o parte sau o intreaga colectie florilor. Imprimeurile florale par sa fie inspiratia pentru acest sezon si Valentino stie acest lucru foarte bine . Gentile din primavara 2010 de la Valentino sunt o colectie inspirationala de genti pentru colectia de genti din materiale luxoase si elegante.
Caracteristica gentilor de la Valentino pentru aceasta primavara sunt materialele fine, pe langa imprimeurile florale.
Creatorul a creat niste genti perfecte din piele italiana delicata si luxoasa.
Designer-ul a creat niste genti de mana pentru a fi purtate atunci cand mergem la o petrecere, fiind accesoriul perfect care ne va pune in atentia tuturor.
Gentile din aceatsa colectie sunt decorate cu flori mari, si detalii care confirma calitatea clasica Valentino.
Simbolul colectiei de genti din 2010 a lui Valentino este trandafirul. Si toate celalalte detalii confirma calitatea clasica Valentino.
Aceste genti exprima numai lux. Facute din piele de piton, sunt pline de cele mai frumoase decoratiuni.
Valentino s-a gandit si la acele doamne carora le plac gentile mai mici, dar la fel de in trend. Valentino a creat pentru acestea Rouches Napa Hobo, disponibila in galben sau negru, pentru un pret de aproximativ 2 595 $.
Aceasta geanta incredibila are manere din metal, satin negru, iun contrast incredibil. Dar adevarata arta la aceasta geanta sunt petalele de deasupra, care exprima un stil poetic si un design de o calitate impecabila.

Citeste si:  Culoarea mov la moda

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.