Genti autentice

Considerate ca un accesoriu pentru femei, gentile autentice au fost introduse initial ca un produs pentru elita. Femeile de rand doreau de asemenea sa aiba genti create de un designer faimos si bogat, si aceasta cerere a initiat cresterea designerilor care au creat din ce in ce mai multe stiluri.
In anul 1892, compania Louis Vuitton din Franta a inceput sa vanda genti exclusiv pentru barbati. Abia in secolul 20 designerii au inceput sa adauge in colectia lor si genti pentru femei.
Gentile autentice sunt scumpe, pentru ca au detalii exceptionale, cu materiale de inalta calitate, precum piele, vinil. Designerii supervizeaza procesul de productie pentru a asigura controlul calitatii in noile stiluri.
Poti sa gasesti genti autentice de la designeri celebri la magazine, sau magazinele online. Pretul este deja stabilit, dar discounturile pentru sfarsit de sezon se intalnesc si ele.
Daca vreti sa economisiti bani, dar va doriti neaparat o geanta autentica, de la un designer celebru, pentru o anumita ocazie, atunci mai aveti o alta alternativa: inchirierea. Companiile de pe internet inchiriaza genti de la firme precum Chanel, Fendi, Gucci, Hermes si Prada.

Citeste si:  Trend Report - Primavara 2008

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.