Genti false

Gentile Fendi sunt cele mai ravnite genti ale unui designer. Sunt destul de scumpe pentru ca este o cerere foarte mare pe piata si sunt confectionate din materiale de inalta calitate. Ca rezultat, exista multe replici pentru oamenii care vor o astfel de geanta dar nu isi pot permite una.
Poti face diferenta intre o geanta autentica si una falsa urmarind acesti pasi:
1.Cauta codul numeric! Toate gentile autentice au un cod numeric care identifica geanta ca fiind reala.De asemenea, cauta un „certificat al autenticitatii”- reprezentat de un card mic pozitionat, de obicei, in unul dintre buzunarele gentii, garantand autenticitatea.
2.Uita-te cu atentie la croiala.Cusatura trebuie sa fie simetrica.Culoarea atei trebuie sa se potriveasca cu culoarea gentii.
3.Logo-ul ar trebi sa fie inscriptionat, nu printat sau cusut.
4.Verifica calitatea materialului.Gentile designerilor sunt intodeauna facute din materiale de inalta calitate cum este pielea.Geanta autentica nu are detalii din plastic sau din materiale artificiale.Unele curele ale gentii sunt prelucrate si pot parea artificiale, dar uita-te la capate si vei observa ca sunt facute din piele adevarata.Daca unul dintre materiale este fals, atunci si geanta este falsa.
5.Compara gentile autentice cu gentile false. Uita-te la poze cu genti false pentru a te familiariza cu aspectul unei astfel de genti. Vei obeserva mici diferente. Antreneaza-ti ochiul pentru a le observa mai usor.

Citeste si:  Safari - ghid de buna purtare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.