Greseli in moda

Lunile acestea au fost destul de complicate pentru moda, de aceea ne-am hotarat sa venim cu cateva solutii pe care sa le puneti in aplicare pentru a rezolva principalele greseli in materie de moda.
Purtarea culorilor:
Daca ne luam dupa moda prezentata pe catwalk , atunci ar trebui sa mai renuntam la a purta culori aprinse. Ceea ce inseamna ca acele colectii primavara-vara vor fi pline de culoare. Sfatul nostru: incearca sa porti culori neutre si esarfe aprinse la culoare. Evita pantofii colorati. Sunt demodati.
S-a terminat moda balerinilor? In mod oficial, da. Asa ca reinvierea lor este la cateva minute distanta.
Vei arata demodat daca nu vei purta lucruri de Craciun? In mod personal, nu ne dorim sa vedem un alt Mos Craciun decat cel pe care copiii il stiu.
A fost dragut din partea bunicii sa iti lase lucrurile ei personale, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le si porti.
O alta greseala pe care majoritatea femeilor o fac este sa poarte haine supradimensionale. Nu avantajeaza pe toata lumea. Acesta etse un lucru cert.
Daca vrei sa fii in pas cu moda, nu te uita nici la ceea ce poarta vecinele sau colegele de la locul de munca sau de la scoala. Mai bine te-ai uita la moda de pe catwalk sau din reviste.
Indicat este, asa cum spun si specialistii sa purtam ceea ce ne avantajeaza cel mai mult si ceea ce ne face sa ne simtim bine. Trebuie sa constientizam ca nu tot ce se poarta se potriveste oricui. Trebuie sa ne punem amprenta asupra a ceea ce vom purta, intrucat trebuie sa ne gasim propriul nostru stil, personalizat.

Citeste si:  “Xmas on heels” - Colectia speciala de sarbatori, semnata Mihaela Glavan si Ovidiu Buta -

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.