Haine pentru gravide

Ce sa porti atunci cand ramai insarcinata poate sa fie o decizie provocatoare, pe masura ce corpul tau se schimba cu o rapiditate uimitoare in perioada de noua luni. Femeile inca isi doresc sa fie atractive prin hainele lor, si multe femei insarcinate au bugetul limitat. Sa iti cumperi haine doar pentru o perioada de noua luni poate sa fie pentru anumite persoana o cheltuiala inutila. Cu cateva reguli de baza, poti sa te imbraci cu un buget limitat.
Una din lucrurile esentiale este sa iti achizitionezi un sutien mai mare, un sutien de maternitate. Asigura-te ca acesta este puternic si ca are bretelele potrivite, bretele care nu iti intra in umeri.
In ceea ce priveste pantalonii, blugii de maternitate au un elastic moale care sa le permita sa se intinda cat mai mult posibil.
Multe femei insarcinate adopta stilul prietenilor lor. Acest lucru se poate, bineinteles, daca prietenul tau este mai mare decat tine. Incearca diferite obiecte vestimentare pentru a vedea ce poti incorpora in garderoba ta.
In ultimii ani femeile au adoptat un altfel de stil, incercand mai mult sa isi scoata in evidenta sarcina si nu sa o ascunda asa cum se intampla inainte.

Citeste si:  Dressing the Story - expozitie de costume Doina Levintza la TIFF Cluj

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.