Hainele colorate ne fac sa ne simtim mai bine

Care este cel mai atragator si tentant cuvant din lume? Daca ai intreba o femeie acest lucru, sunt sigura ca raspunsul ei ar fi : moda! Moda si femeile sunt strans legate si aproape orice femeie isi doreste sa devina din ce in ce mai stilata si atragatoare, urmand trend-urile.
Care este cel mai tare trend de anul acesta? Sau cum putem face ca orice schimbare sa fie observata de toata lumea?
Prin culoare! Culoarea este cea care atrage intotdeauna atentia celorlalti si care da tonul in orice trend.
De asemenea, culoarea hainelor este cea care ne influenteaza starea de spirit, buna dispozitie si cea care ne poate ajuta in momentele in care trecem printr-o depresie.
Iata care sunt culorile care ne influenteaza in mod pozitiv starea de dispozitie:
Turcoazul – este acea nuanta obtinuta din combinatia a doua culori: verde si albastru. Inchide ochii si imagineaza-ti culoarea turcoaz, ca pe o intindere mare de apa, ca pe un ocean. Numai la gandul ca ai putea sta intr-o apa cristalina de culoare turcoaz, starea de spirit parca se imbunatateste, asa ca de ce sa nu porti aceasta nuanta?
Galbenul – este si ea una dintre cele mai placute culori, insa marea majoritate a femeilor fug de ea. Desigur sunt mai multe nuante de galben, ideea e sa nu o alegi pe cea mai tipatoare dintre ele, daca nu vrei sa rada lumea pe strada de tine. Este un efect pozitiv intradevar, insa nu asta este ideea. Galbenul induce stari de buna dispozitie, pentru ca este o culoare calda. Imagineaza-ti razele calde ale soarelui si caldura cu care te mangaie.. Nu-i asa ca te simti mult mai bine?
Verdele este culoarea vietii. Natura cand reinvie la viata este colorata in verde. Asa ca de ce nu te-ai adapta si tu acestui stil si sa te imbraci in verde de fiecare data cand incepi un lucru nou sau un capitol nou din viata ta. Marcheaza aceste momente purtand haine verzi.
Purtand mereu haine inchise la culoare nu facem decat sa ne inchidem sentimentele si buna dispozitie. Trebuie sa stim cum sa combinam hainele inchise la culoare cu cate un articol vestimentar sau cu un accesoriu colorat, care sa dea viata tinutei.

Citeste si:  15 propuneri de tinute pentru Sarbatori

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.