Ignora etichetele

Probabil ti s-a intamplat si tie de multe ori sa te duci intr-un magazin, sa fii intrebata ce masuri porti, sa ti se ofere acea masura si sa constati ulterior ca fie respectivul articol vestimentar fie iti este prea mare, fie prea mic. Nimic anormal. Anormal este sa tii minte niste masuri care oricum nu se potrivesc, ele diferand de la articol in parte, de la firma in parte. Aceasta nepotrivire este datorata faptului ca fiecare companie are un sistem de masuri diferit, propriu si individual. De aceea, poti foarte bine sa porti masura 42 la o marca si 44 la o alta. Nu trebuie sa te alarmezi sau sa te ingrijorezi. Nu te-ai ingrasat. Doar ca, dupa cum spuneam, masurile difera. O masura considerata a fi medie la o marca, poate sa fie mare la o alta. Insa, in acest fel nu se realizeaza cu nimic mai mult decat o accentuare a disparitatii intre marimi la imbracaminte, ceea ce nu face altceva decat sa-ti provoace din ce in ce mai multe necazuri.
Acestea fiind spuse, trebuie sa constientizezi faptul ca numarul de pe eticheta de pe spatele pantalonilor sau a camasii, nu conteaza, el nefiind important sau relevant. Ignora-l pur si simplu. Si, la urma urmelor, cine vede ce masura porti tu? Nimeni. Ceea ce vede lumea este imbracamintea si felul in care ea se aseaza pe tine. De aceea, nu conteaza marimea, ci felul in care iti vine imbracamintea.
Vorbind la modul general, daca materialul respectiv iti face cute atunci cand il probezi, produsul respectiv iti este ori prea mic, ori prea mare.

Citeste si:  Party Tips II

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.