Longevitatea haute-couture-ului

Dezbaterea in ceea ce priveste faptul ca haute couture-ul va supravietui sau nu in aceste perioade economice, continua sa fie in top, in special de la ultimul sezon Couture.
Se pare ca haute couture-ul chiar este pe cale de disparitie sau mai bine zis ” moare” intr-o anumita masura.
Dar in timp ce nu exista prea multi designeri de haute couture practici asa cum erau odata, inca ramane un segment foarte mic al populatiei care sunt atat de bogati incat isi pot permite sa cumpere piesele couture. Bineinteles ca aceste piese sunt extrem de scumpe sa fie produse, dar in aceeasi masura, ele sunt extrem de scumpe pentru a fi achizitionate.
Apoi, bineinteles exista cursul si avalansa de celebritati care poarta Haute Couture pe covorul rosu, ceea ce arata masa care cumpara pentru a purta acceste piese de la un brand corespondent, si cunoscut de cele mai multe ori. Asa ca ar parea ca in timp ce couture-ul nu vrea sa plece niciodata din lumina relectoarelor, lumina pe care a ocupat-o si o ocupa de ani buni, este aproape prea putin probabil sa moara vreodata, in special avand in vedere pietele emergente din Asia.
Mai mult deca atat, se pare ca Gucci isi doreste sa faca o casa couture, fiind concentrati pe piata.
Probabil ca suntem martorii unei noi forme de couture in acelasi mod in care au fost privite blogurile care o alternativa noua si viabila.
Astfel, disparitia couture-ului este foarte putin probabil sa se intample vreodata, intrucat el este in trend, si cu siguranta va mai fi pe val ceva timp de acum incolo.

Citeste si:  Intoarcerea la copilarie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.