Look de celebritate

Nu putem sa negam faptul ca celebritatile au o influenta nemaipomenita asupra stilului nostru de imbracaminte si optiunile in materie de moda. Dar pot de asemenea sa aleaga gresit, asa ca este foarte important sa extragem si sa aplicam numai exemplele bune pe care ele le dau. Majoritatea iubitoarelor de moda se spune ca sunt celebritati, dar te-ai gandit vreodata ca oamenii faimosi care se proclama ei insisi fashion icon-uri si trendsetteri isi iau insipiratia de la oameni normali cu foarte mult bun gust si simt al stilului? Ei iau titlul pentru ca ei sunt cei care apar la televizor, pe marile ecrane sau in reviste. Nu vreau sa le iau simtul estetic, insa trebuie sa vedem si cealalta parte a paharului.
Daca ar fi sa alegi cateva tipuri pe care ni le dau celebritatile, fie ca sunt exprimate verbal sau doar reies prin atitudinea si comportamentul lor, ai grija sa nu faci aceleasi greseli ca ele. Iata 3 sfaturi care iti vor aduce stilul de pe podium.
In primul rand accesoriile sunt extrem de importante. Vezi exemplul lui Cameron Diaz sau Lindsay Lohan.
Daca vrei sa fii observata trebuie sa fii pregatita sa iti asumi cateva riscuri. Daca te gandesti putin ar trebui sa iti aduci aminte de stilul Jennifer Lopez.
Daca nu esti sigura ce are garderoba sau silueta ta de oferit lumii modei, atunci cel mai bine e sa mergi pe stilul clasic. Ia-o pe Dita von Teese, de exemplu, care nu pierde nici o ocazie sa-si arate curbele extrem de sexy.

Citeste si:  Cea mai controversata colectie a anului, Barbie Funeral, vine la Salonul Profesionist al Industriei Modei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.