Lucruri pe care o diva trebuie sa le evite

Pentru ca esti o diva adevarata si pentru ca atunci cand iesi in lume iti place sa atragi atentia prin gratia si farmecul tau, trebuie sa stii cum sa te porti si mai ales ce situatii sunt mai bine de evitat:
1.Nu vorbi urat, nu pocni din degete, nu stramba din nas si nu te pune pe comentat ca la piata atunci cand cineva nu se poarta cum ar trebui cu tine. Chiar daca pare greu de crezut, cand tu te porti contrar asteptarilor persoanei care nu-ti vorbeste frumos sau nu-ti acorda respectul pe care il meriti, il faci sa constientizeze si sa-si indrepte comportamentul. Este dovedit psihologic faptul ca, atunci cand suntem pozitivi si amabili cu cei din jurul nostru, le transmitem aceeasi stare si ei vor reactiona in acelasi mod ca si noi.
2.Sa te imbraci cu haine stramte si extrem de decoltate nu este chiar atat de sexi pe cat ai crede. Se numeste agresiune vizuala asupra celor din jur, asa ca incearca sa pastrezi aceasta tinuta pentru orele pe care le petreci in club sau la un eveniment unde nu vei fi privita ca ursul fara coada.
3.Sa te opresti in fata fiecarei vitrine sau geam care iti reflecta imaginea pentru a te putea admira nu este tocmai un gest demn de admiratie. Este de apreciat faptul ca ai grija de tine si ca acorzi o importanta deosebita acestui aspect, dar ai grija sa nu cazi in extrema cealalta si sa te creada lumea o narcisista egoista.
4.Sa ti se traga atentia intr-un magazine de haine ca vorbesti prea tare la telefon si ca deranjezi clientii. Ok..stim cu totii ca asta e tactica ta cea mai de succes de a atrage atentia, dar de aici pana la a ti se atrage atentia…cred ca poti evita acest lucru cu usurinta.
5.Sa te imbeti la ziua celei mai bune prietene si sa excelezi printr-un numar de streeptease de dragul de a-ti aprecia cei din jur calitatile artistice si formele apetisante. Esti o diva, asta nu contesta nimeni, dar in seara aceasta atentia trebuie indreptata catre prietena ta, nicidecum asupra ta si a chefului tau de “joaca”.
Tine minte aceste 5 situatii si incearca sa le eviti pe cat posibil. Pe langa penibilitatea momentului, mai este vorba si de confortul celor din jur pe care nu cred ca ai vrea sa-l lezezi prin superficialitate si copilarii.

Citeste si:  Modele de incaltaminte pentru primavara-vara 2010

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.