Marimea accesoriilor si a imprimeului

Marimea accesoriilor este foarte importanta. Ea face diferenta. Accesoriile pe care le porti trebuie sa fie direct proportionale cu marimea corpului. Daca esti mica de inaltime, nu trebuie sa porti genti sau coliere supradimensionale, pardesiuri si pulovere care sa te faca sa pari si mai mica. De cealalta parte se afla femeile voluminoase care opteaza pentru genti minuscule, cum ar fi o geanta plic delicata, care le confera acestor accesorii dimensiuni liliputane. Ceea ce nu constientizeaza ele este faptul ca ele insele devin mai voluminoase in comparatie cu aceste accesorii.
Ceea ce trebuie sa retineti voi este ca trebuie sa va potriviti accesoriile in asa fel incat sa vi se potriveasca, sa nu cadeti in ridicol. Lucrurile mari puse pe oameni mici par la fel de ridicole ca lucrurile mici puse pe oameni mari. Trebuie sa mentii proportia intre accesoriile pe care le porti si trupul tau. Intre acestea trebuie sa fie o legatura si o armonie perfecta. Cu cat aceste obiecte sunt mai echilibrate in raport cu conformatia ta, cu atat vei arata mai bine.
La fel ca in cazul accesoriilor, si marimea imprimeului este deosebit de importanta. Aceasta trebuie sa fie si ea proportionala cu marimea trupului tau. Daca esti o femeie scunda, miniona si porti un imprimeu mare floral, trupul tau va parea strans de acel imprimeu. Daca, esti o femeie inalta, mai voluminoasa si porti un imprimeu cu buline mici, trupul tau va parea disproportionat de mare in comparatie cu acel imprimeu mic.
Solutia este sa porti imprimeuri cu spatii mari de fond intre imagini, modele neregulate si contraste puternice de culoare intre imprimeu si fond.

Citeste si:  Se poarta cizme peste genunchi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.