Miresme florale Spring 2011

Dupa cum stim si am mai spus, parfumul este cel mai bun accesoriu al unei femei cu care poate impresiona si cu care isi poate face simtita prezenta, sau absenta.
Miresmele florale sunt cele care domina cel mai mult nota finala a unui parfum.
Pentru ca a venit primavara si pentru ca trebuie sa ne adaptam temperaturilor de afara, va propun cateva miresme florale, fresh, care sa va improspateze tinuta:
1.”Gardenia” by Elizabeth Taylor a fost lansat in anul 2003. Acest minunat parfum contine note de gardenia, iasmine, crin imperial, orhidee, trandafir si mosc. Este un parfum foarte feminin, fresh, care merge purtat la orice tinuta, in orice moment al zilei.
2.”Marc Jacobs Daisy” a fost unul dintre cele mai bine vandute parfumuri cu note florale din lume. Contine note de gardenia, violete, iasmine, capsuni salbatice, grapefruit rosu, mosc si vanilie. Este asemanat cu mirosul suav al primaverii si al inceputurilor.
3.”Dolce & Gabbana Light Blue “ a fost creat in anul 2001 si reprezinta combinatia perfecta dintre trandafir, mar, mosc si iasmine. Este un parfum de primavara – vara, ideal pentru seara.
4.”Romance” by Ralph Lauren este un parfum senzual care contine note delicioase de trandafir rosu , violete si mosc alb. Acest parfum este ideal pentru diminetile cand mergi spre serviciu. Miresmele sale revigorante iti vor colora ziua de la prima ora.
5.”L`Air Du Temps” este un parfum seducator, feminin, lansat de Nina Ricci. Notele de baza de gardenia, iasmine si iris il fac un parfum delicat si plin de eleganta.
6.”Gucci Rush” este un parfum soft, ce contine note delicate de frezie,violete, bergamote si iasmine. Aceste miresme fac din parfumul “Gucci Rush” un aliat puternic al seductiei pentru zilele insorite ale primaverii.
7.”Champ Elysees” by Guerlain reprezinta din punctul meu de vedere cel mai fresh parfum al primaverii. Notele de iasmine, portocala, piersica, mosc si tei te fac sa-ti imaginezi ca te plimbi pe superbul bulevard Champ Elysees, inconjurata de tei si mirosul lor hipnotizant.

Citeste si:  Cei mai scumpi pantofi eleganti din lume

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.