Moda de pe strazile Italiei

Moda italieneasca a fost mereu in centrul atentiei si al exclusivitatilor in ceea ce priveste stilul si unicitatea hainelor create de designerii italieni. Toate femeile frumoase din lume au cel putin un obiect vestimentar creat de unul dintre designerii italieni. Aceste femei vor sa arate elegant, sa fie seducatoare si rafinate la fel ca italienii.
Daca mergi in Italia, vei vedea ca pana si stewardesele au propria lor colectie de uniforme realizate de designer celebri sau politistii care patruleaza strazile Italiei in uniforme marca Armani. Intreaga populatie a Italiei se invarte in jurul acestui lucru: al modei. Pe strazile Romei, vei vedea spre exemplu, femei imbracate impecabil, in rochii rafinate, chiar si atunci cand se duc sa cumpere paine de la brutaria din colt. Asta pentru moda este modul lor de a trai, de a exista. Pentru aceste femei, designerii italieni creeaza neincetat si dedica zeci de colectii pentru haine de strada, de casa, office sau de gala. Asadar nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca majoritatea tendintelor din moda pleaca de la designerii italieni.
Moda italieneasca nu este doar sinonimul modei, ci si descrierea perfecta a confortului si a calitatii, a bunul gust.
De asemenea, designerii italieni s-au impus foarte mult si in ceea ce priveste moda si trendurile pentru incaltaminte.
Pantofii joaca un rol foarte important pentru femeile de pe strazile Italiei, care merg zilnic, indiferent de locul in care se duc, in pantofi cu toc stiletto. Desi nu este deloc confortabil, iata ca aceste femei reprezinta un model pentru toate femeile din lumea intreaga, datorita feminismului si vointei lor de a arata sexi si elegant in orice moment al zilei.
Pentru ca, se stie, feminitatea este punctul forte al creatiilor italienesti.
In Italia, nu este permis orice, in materie de moda: daca vrei sa fii vazuta cu ochi buni, cand mergi in vacanta in Italia, adapteaza-te acestui stil vestimentar, care trebuie sa recunoastem, ca este visul oricarei femei. Renunta la adidasi, in locul unor pantofi cu toc asortati unei perechi de jeansi si un sacou.

Citeste si:  Cum s-au imbracat vedetele la Venetia?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.