Moda in 2010

Moda este intotdeauna in continua schimbare si anul acesta vine si el cu noi stiluri. Unele must-have-uri din 2010 probabil ca nici nu iti trec prin minte momentan, asa ca dorim sa vi le aducem la cunostinta, inainte sa fie prea tarziu. Este de asemenea foarte important sa iti aduci aminte si sa stii ceea ce nu se mai poarta. 2009 a fost anul puloverelor lungi, cizmelor peste genunchi si gentilor mari. Intrebarea este: mai sunt ele ok de purtat si in acest an?
Ce e in:
Inca pe lista anului acesta sunt cizmele peste genunchi. Tocmai au iesit la sfarsitul lui 2009 si chiar au facut furori in lumea modei. Cativa ani in urma, nimeni nu credea ca aceste cizme vor fi introduse in societate. Motivul este destul de simplu: merg cu aproape orice. Precum si modelul demonstreaza, arata incredibil cu blugi si un outfit casual. Asa ca, nu te ingrijora daca nu detii o fusta suficient de scurta pentru ele, nu sunt neaparat necesare.
Ai ghicit bine. Colantii sunt inca in trend in anul 2010.
Topurile lungi sunt si ele inca in trend cel putin pentru o perioada.
In ceea ce priveste gentile mari, nu sunt super trendy, dar inca functioneaza pentru evenimentele de clasa.
Ce e in:
– Nu se mai poarta frezele acelea in care folosesti tone de fixativ.
– Nu se mai poarta bluzele cu imprimeuri gen tatuaje. Scapa de ele, cel putin pentru acest an.
– Nu se mai poarta bronzul artificial si cel in exces. Nu mai este la moda sa te transformi intr-o portocala. Ce sa faci in schimb? Sa iti hidratezi pielea in fiecare zi pentru a o face sa arate tanaa cu produse naturale.

Citeste si:  8 piese clasice necesare in garderoba fiecarei femei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.