Motive pentru care ne place de Jenni Kanye

Jenni Kayne este o tanara creatoare de moda, care s-a facut remarcata odata cu inceputul anului 2003, prin creatiile sale feminine si foarte simpatice. Desi nu este un brand celebru, Jenni este un designer cu simt estetic foarte dezvoltat, plin de stil si originalitate.
Ne place de Jenni Kayne din mai multe motive:
1.Hainele ei merg purtate indiferent de anotimp, de vremea de afara. Femeile care nu-si permit sa investeasca lunar sume exorbitante de bani in haine, vor alege cu siguranta creatiile lui Jenny. Pe langa faptul ca sunt frumoase, tinutele ei sunt si extreme de calitative.
2.Hainele create de ea sunt inspirate din lumea intreaga, din locurile unde a calatorit si natiile pe care le-a intalnit. Kayne si-a finalizat studiile in Italia, tara modei, dar este rezident in L.A. unde isi petrece marea parte a timpului schitand si creand modele noi de haine.
3.Celebritatile o iubesc. Ca orice designer vestimentar, Jenni are si ea clientii ei fideli care ii apreciaza neconditionat munca si devotamentul. Printre celebritati se numara gemenele Olson, Mischa Barton, Rachel Bilson si Adam Brody.
4.Hainele pe care Jenni le face pot fi purtate oriunde, de catre oricine. Marea majoritate a designerilor dedica intregi colectii celebritatilor, persoanelor cu foarte multi bani sau artistilor, pe cand Kayne creeaza haine pentru oricine vrea sa le poarte.
5.Pe langa faptul ca este designer vestimentar, Jenni creeaza si pantofi. Kayne nu are limite atunci cand vine vorba de imaginatie si profita de acest lucru la maxim. Iubeste pantofii cu toc, mai ales cei de culoare rosie.
6.De genti v-am spus? Da! Jenni este un designer multifunctional: face si genti. “Mommy bag” sunt cele mai cunoscute creatii ale sale cu care a cucerit femei din intreaga lume.
7.Imbina foarte bine materialele si modelele, incat ai putea crede ca iti citeste gandurile. Pare ca stie ce cauta fiecare femeie in parte si ce ii place sa poarte si expune acest lucru in vestimentatiile ei. In hainele ei te simti feminina, delicata, suava, plina de stil si bun gust.
Nu are cum sa nu-ti placa stilul ei si felul in care si-a cucerit admiratia si fanii. Jenii este o luptatoare si merita apreciata la adevarata valoare!

Citeste si:  Accesoriile ideale pentru Sarbatori

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.