Must-have toamna-iarna 2010

Putin cate putin, aratam cele mai bune optiuni pentru a ne achizitiona cele mai trendy piese vestimentare pentru acest sezon fara sa cheltuim prea multi bani, bani pe care ii putem folosi intr-un mod mai inteligent.
Jachetele imblanite sunt cu siguranta unul din must-have-urile acestui sezon. Pe de alta parte, culoarea camel este un trend puternic anul acesta, cu toate ca in trecut era considerata a fi o culoarea demodata si plictisitoare, dar in zilele noastre este considerata ca o culoare etxrme de trendy, in special de casele de moda importante precum Chanel.
Sa mergem mai departe si sa discutam despre alte doua trenduri actuale, si anume: stilul scolaresc si stilul britanic. Fie ca va vine sa credeti sau nu, aceste stiluri devin din ce in ce mai actuale.
Creatorii de moda se inspira deseori din moda anilor trecuti. Anii ’60, de exemplu, sunt o buna sursa de inspirate. Anumite creatii ne amintesc de fashion icon-urile si celebritatilor acelor ani, precum Faye Dunaway, Bianca Jagger and Julie Christie.
Jachetele care au o atingere militara sunt inca la moda. Burberry, de exemplu, le-a inclus si in colectiile de anul acesta.
Esti o mare fana a pantalonilor aceia de jogging? Ei bine, esti o norocoasa, pentru ca sunt la moda si culoarea predominanta este gri.

Citeste si:  Ochelari de soare - un accesoriu sanatos

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.