Nu exista trenduri rele

” Nu exista ” trenduri rele” in materie de moda pentru ca oamenii sunt capabili sa adopte diferite look-uri si sa poarte ceea ce li se potriveste cel mai bine si ceea ce ii avantajeaza” a declarat designer-ul american Marc Jacobs.
Acesta este de parere ca nu conteaza cu adevarat ce trend este in si ce trend este out, intrucat totul tine de gusturile, de personalitatea si de infatisarea fiecaruia.
Indiferent daca adopti stilul acela suburban, trebuie sa o faci bine, sa ti se potriveasca. Oamenii tineri s-au imbracat intotdeauna si probabil ca vor continua sa o faca, ca idolii lor, dar din punctul sau de vedere este mai important sa lasam personalitatea noastra sa iasa in evidenta prin stilul vestimentar pe care il alegem.
In ceea ce priveste propria lui inspiratie de a crea, Jacobs dezvaluie faptul ca intreaga lui colectie este o ” armata tanara” .
” Colectia mea este totul despre tienerete, inocenta angelica si idilic. Include linii vintage, detalii frumoase” explica designer-ul.
Astfel, dupa cum afirma si designer-ul american este foarte important sa ne imbracam asa cum ne simtim bine, sa adoptam stilul care ne reprezinta cel mai bine personalitatea noastra si pe noi insine ca indivizi. Indiferent de ce trenduri vor fi in sau out in orice sezon, este bine sa le privesti decat ca o optiune de orientare si sa adopti stilul cel mai indicat pentru tine.

Citeste si:  Colectia EVENTS 2011 - Cristina Nichita

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.