O primavara in galben si albastru

Moda primaverii tine de culori aprinse, texturi veritabile si siluete feminine, potrivit criticilor si designerilor de moda care par sa refuze sa creeze in afara acestor trenduri. Acest lucru vine putin ca un soc luand in considerare faptul ca anul trecut acelasi sezon a fost acoperit de alb si negru. In aceasta primavara s-au intorc culorile, datorita „rebeliunii” designerilor precum Catherine Malandrino si Marc Jacobs, care au imblanzit designurile lor cu clori aprinse de sezon, in special cu galben.
Galbenul este o culoare aproape „abuzata” in acest sezon din motiv ca se potrivete cu foarte multe nuante de piele, este un ton neutru si ivne in multe nuante, astfel incat oamenii le pot alege pe cele potrivite pentru ei.
Dar galbenul nu este singura culoare care apare pe strazi si vine in aceasta primavara. Albastrul isi face intoarcerea si nimeni nu poate ignora verdele, rosul aprins si flacara aurie. Culoriile vii sunt in, dar asta nu inseamna ca cele neutre sunt out. Datorita designerilor precum Calvin Klein si Proenza Schouler acestea sunt mai la moda ca oricand , intotdeauna fiind o alegere sigura si clasica pentru oamenii care nu stiu ce culoare li se potriveste cel mai bine si carora le e frica sa experimenteze.
Fie ca e vorba de culori neutre sau aprinse , singurele care preiau controlul in aceasta primavara sunt imprimeurile florale, care pot fi gasite pretutindeni.
Rochiile de vara devind e asemenea maid eschise si designerii incearca sa seduca femeile din intreaga lume cu imprimeurile diafane.

Citeste si:  Ciudatenii din lumea modei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.