Pantalonii 3/4

Please select a featured image for your post

Pantalonii trei sferturi (3/4) sunt alegerea potrivita pentru o vreme caniculara ca aceasta. In plus, acestia pot fi combinati cu usurinta cu alte piese vestimentare si cu diferite accesorii. Pantalonii 3/4 pot fi purtati cu orice ocazie.
Desi e vara, multe dintre noi continua sa se duca la birou. Caldura totusi se face simtita si acolo, astfel incat tinuta noastre trebuie sa fie eleganta, sobra, dar lejera in acelasi timp. Cum sa imbinam toate aceste 3 aspecte? E simplu. Puteti purta pantaloni albi 3/4 cu un top in aceeasi culoare, la care adaugi o pata de culoare, si anume un sacou cu maneca scurta negru. Daca sacoul este si putin cambat va da tinutei tale aerul office pe care ti-l doreste si care iti este impus la job.
Daca iesi la o cafea cu fetele sau cu partenerul, poti purta aceeasi pantaloni albi 3/4 peste care sa porti o bluza lunga si lejera, orice culoare vrei tu. Aceasta este varianta optima pentru persoanele care au cateva kilograme in plus. Va camufla acele kilograme foarte bine si te va face sa te simti excelent.
Daca pleci la plimbare, poti pastra acei pantaloni 3/4 pe tine, dar sa schimbi topul. Poarta un tricou din bumbac si pune-ti adidasi in picioare.

Citeste si:  Atuul dedesubturilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.