Pericole sandale cauciuc

Sandalele de cauciuc nu sunt neaparat periculoase, dar ele ne expun la anumite riscuri. Acestea nu sunt facute din cel mai durabil material, asa ca sunt predispuse la rupere si distrugere. Ele sunt create in special pentru piscina si nu pentru mers pe strada.
Atunci cand sunt purtate in climate fierbinti, ele expun doua riscuri. In primul rand, atunci cand sunt lasate in soare ele se pot incinge extrem de tare. Atat de tare incat atunci cand introducem piciorul in ele, putem suferi arsuri. Apoi, cauciucul se poate incinge atat de tare, incat se poate slabi si se poate rupe mai repede.
Sandalele din cauciuc nu sunt durabile. Daca sunt purtate pe strazile din oras ele nu protejeaza suficient de obiectele ascutite de pe pamant. De exemplu, o sticla sparta sau un obiect ascutit poate penetra cu usurinta talpa sandalei cauzand rani serioase in talpa.
Sandalele din cauciuc nu protejeaza piciorul suficient de mult. Daca scapi un obiect pe picior, persoana respectiva poate suferi rani mai mari, decat daca ar purta un pantof.
Sandalele din cauciuc pot fi adevarate capcane cu bacterii.
Acest tip de sandale nu este conceput pentru ” viteza”. Poate sa fie o probema daca vrei sa te grabesti.

Citeste si:  Must have - jacheta tuxedo

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.