Produse de calitate din piele

Prin magazine si prin revistele de moda gasim fel de fel de modele de incaltaminte, care de care mai frumoase, interesante si accesibile ca pret, dar carora nu le stim si nu le putem testa calitatea daca nu avem cateva cunostinte de baza legate de materialul din care au fost confectionate.
Desigur, cele mai calitative sunt cele din piele, care sunt rezistente si elegante, dar pe care este posibil sa dai ceva mai multi banuti.
Acum daca ne gandim la raportul calitate-pret, eu zic este mai rentabil sa faci un sacrificiu si sa-ti cumperi incaltaminte de piele, decat sa dai mai multi bani pe diverse modele de incaltaminte , mai ieftine, dar pe care esti nevoita sa le schimbi mereu pentru ca se strica.
Numai in cazul in care nu vrei sa optezi pentru o pereche de incaltaminte de piele care sa te tina ani buni, si preferi sa-ti cumperi mai multe modele, mai ieftine si diferite, ca sa ai mereu de schimb, poti merge pe achizitionarea incaltamintei din material sintetic.
Daca esti hotarata sa-ti cumperi si doua-trei perechi de pantofi din piele, tine cont de cateva sfaturi pe care femei-moderne le pune la dispozitia ta:
Inainte de a cumpara o pereche de incaltaminte, miroase produsul. Pielea are un miros specific pe care este impsibil sa nu-l recunosti.
Produsele din piele sunt etichetate si trebuie sa contina denumirea produsului, marca produsului, marimea, culoarea, modelul si modul de intretinere.
De asemenea, eticheta trebuie sa fie aplicata intr-un loc cat mai vizibil, iar pictogramele pe care le contine trebuie sa fie mari, astfel incat informatiile pe care le contine sa fie usor de descifrat si inteles.
Pentru a va putea bucura de garantia produselor din piele pe care le achizitionati, mergeti in magazinele de specialitate si in mall-uri, unde gasiti o multime de astfel de magazine si raioane destinate exclusiv produselor din piele: incaltaminte, manusi, haine si alte accesorii.
Si nu uitati: mai bine dam un ban mai mult, dar ne bucuram de calitatea lucrului cumparat, mai ales cand vine noroc de incaltaminte.

Citeste si:  Organizeaza-ti viata

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.