Redefinirea stilului

Daca stam sa privim moda anilor trecuti, putem observa un lucru care se vede cu ochiul liber, si anume faptul ca moda in afara de faptul ca a evoluat foarte mult, s-a si reinventat aproape complet. Exista anumite trenduri care s-au pastrat, insa majoritatea sunt noi.
In ziua de azi totul in materie de moda se leaga de un singur cuvant: indrazneala. Trebuie sa ai indrazneala pentru a purta ceea ce se doreste si trebuie sa faci combinatii indraznete pentru a fi in trend. Iata cateva dintre cunoscutele vedete care sunt un exemplu in acest sens:
Lady Gaga a castigat premiul pentru „Inventarea stilului” pentru trendurile sale inventive in materie de moda si utilizarea de accesorii avant-garde care nu te lasa sa stai si sa privesti. Alte nume mari care au castigat aceste premii au fost Diane von Furstenberg, Burberry.
Lady Gaga nu este doar un fenomen muzical. Majoritatea din „zgomotul”care o inconjoara sunt legate de outfit-urile ei si partea pe care prefera sa o acopere versus partile despre care ar vrea sa lumea sa vorbeasca. Aproape la fiecare eveniment social, Lady Gaga reuseste sa se faca remarcata si sa indrepte atentia fotografului si luminile bliturilor care ea.
O alta persoana care a reusit sa impuna anumite trenduri este Diane von Furstenberg, cea care este responsabila pentru cateva creatii uimitoare pentru podiumurile sezonului primavara-vara 2010.
Top modelul Agyness Deyn este si ea un model in materie de moda. Aceasta combina negrul atragand privirile tuturor.

Citeste si:  Frumusete care dureaza

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.